INNOVIS představil své technologie v oblasti prevence kriminality

23 listopadu, 2022

1 min

V moderních prostorách Magenta Experience Center se včera uskutečnil Kulatý stůl s názvem Využití umělé inteligence v oblasti prevence kriminality. Akce, které se zúčastnili starostové a vedoucí sekcí bezpečnosti, inovací a IT měst a obcí Středočeského kraje, proběhla pod záštitou brigádního generála JUDr. Václava Kučery, ředitele Krajského ředitelství policie Středočeského kraje. S inspirativními přednáškami na ní vystoupili zástupci Policie ČR, Ministerstva vnitra, Krajského úřadu Středočeského kraje a odborníci na kybernetickou bezpečnost a umělou inteligenci.

S konkrétními ukázkami využití umělé inteligence v oblasti prevence kriminality se na akci prezentovali i zástupci společnosti Innovis.

Jak se s prevencí bezpečnosti vypořádali v severočeském městě Bílina a jaké technologie při tom byly použity seznámil účastníky akce ve formě Případové studie Projektový manažer Jan Čulík. O fungování inovativního zařízení e-Reception, jeho přínosech, výhodách a možnostech využití následně ve své přednášce pohovořila Business Development Manager Kateřina Kulíšková. Účastníci akce si navíc při příchodu mohli vyzkoušet registraci a odbavení prostřednictvím tohoto zařízení.

Související služby

Centrální řízení BMS

Centrální řízení BMS

Svěřte řízení budovy vašich prodejních jednotek týmu expertů a ušetřete na provozu. Centrální řízení BMS (building management system – MAR) využívá vzdálené kontroly a dohledu nad technologiemi z jednoho ústředního místa týmem našich profesionálů.

Digitalizace procesů

Digitalizace procesů

Buďte neustále v obraze díky digitalizaci evidence a procesů. Návštěvy, zápůjčky klíčů, revize výrobních zařízení, průběhy incidentů – to vše budete mít automaticky a spolehlivě zdokumentované.

Digitalizace auditní činnosti

Digitalizace auditní činnosti

Zjednodušte si dodržování povinností s pomocí automatického dohledu nad normami, revizemi a sjednocením standardů napříč celou vaší sítí showroomů.

Domluvte si
nezávaznou konzultaci

Vyplňte vaše jméno.
Pouze písmena A-Z.
Minimálně 2 znaky.
Vyplňte váš e-mail.
E-mail je ve špatném tvaru.
Vyplňte telefonní číslo.
Nepovolené znaky.
Pouze 9 místné číslo.
Zpráva musí obsahovat alespoň 10 znaků
Musíte souhlasit se zpracováním osobních údajů
Formulář byl úspěšně odeslán.

Magazín

Případová studie – PERI

Případová studie – PERI

PERI hledalo řešení na zajištění na zabezpečení svého reálu. Měli zde klasickou fyzickoju ostrahu, ale nebyli úplně spokojeni se službami a hlavně s cenou.

Technologie s umělou inteligencí jsou už dnes běžnou součástí našich životů

Technologie s umělou inteligencí jsou už dnes běžnou součástí našich životů

Na téma digitální transformace jsme pohovořili s naším technickým ředitelem M2C Františkem Leiterem.

e-Reception – inovativní řešení pro automatizaci vstupů

e-Reception – inovativní řešení pro automatizaci vstupů

e-Reception je unikátní technologické zařízení, které výrazně zefektivní obslužnost budov.